Koken is topsport!

Ik weet het eigenlijk al heel lang, maar sinds een goeie week weet ik het zeker. Koken is topsport!
Het mooie is, een aantal familie leden weten het nu ook. Hoe dat zo komt? Er bestaat een app “Human”. Deze app registreert precies hoeveel beweging je op een dag krijgt. Enkele familieleden en ik hebben binnen deze app een clubje opgericht, zodat we elkaars prestaties ook kunnen volgen. Ik noem natuurlijk geen namen, maar zo kan ik zien dat een van mijn familieleden eergisteren uit bed is gerold richting haar auto, is ingestapt, naar kantoor is gereden en daar waarschijnlijk rechtstreeks naar het koffiezetapparaat is gelopen en dit achter haar buro heeft opgedronken. Om half 10 zit ze op de bijzondere prestatie van 4 minuten beweging. Van mijn vriendin zie ik dat ze in ieder geval nog naar haar werk is gefietst. Hier heeft ze 17 minuten over gedaan, waarschijnlijk heeft ze er 3 minuten over gedaan om koffie te halen en haar buro te bereiken. 20 minuten voor haar!

Je voelt hem al aankomen natuurlijk. Vanaf het moment dat ik in mijn keuken ben, is het één al beweging..ik begin in de afwaskeuken, hier heb ik het totaal overzicht, als een koelbloedige libero zet ik alle lijnen uit, verkijk je niet op de rust die ik uitstraal, ik ben continu in beweging. De voorbereidingen zijn klaar voor het middenveld… de keuken; als een creatieve middenvelder maak ik hier mijn beste creaties, flexibel en doelgericht. Nu schakel ik over naar de spitspositie, het verkopen kan beginnen. Vanaf nu zijn het inkoppers. De ballen die op maat zijn gegeven vanaf het middenveld kop ik één voor één in. Laat de klanten maar komen. Ik kijk om 13.00 uur op mijn app en zie 282 minuten beweging.

Vanaf morgen sta ik graag weer voor u in de spits!

Comments (2)

 • Voor iedereen die van lekke4 gevarieerd eten houd.
  Voor iedereen die niet altijd tijd heeft om te koken.
  Ga naar Zuver, echt de lekkerste maaltijden voor relatief weinig geld.
  Je kunt er haast niet voor koken.
  Wij hebben het sinds kort ontdekt en hebben al een.aantal keren fantastisch gegeten.
  Heerlijke Arabische gerechten ( gemaakt door een topper uit Sirië)
  Heerlijke pasta en vandaag overheerlijke Lamsschenkel gestoofd in Texel Goudkoppe, venkel,stroop, puree en groene kool, fantastisch!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden