My 15 minutes of fame.

“Goedemiddag spreek ik met meneer van der Plas, de eigenaar van Eetwinkel Zuuver?”

“Jazeker wat kan ik voor u doen?”

“Goedemiddag meneer, U spreek met Constantijn. Marketing manager sales en customer van EMTV. Producent van diverse televisieprogramma’s op RTL4, RTL5 en RTL7. Ongetwijfeld bent u bekend met het programma Businessclass van Harry Mens, één van onze pareltjes?

“Eh”

“Ik heb bijzonder goed nieuws voor u meneer van der Plas, u bent geselecteerd voor een nieuw kookprogramma. Een beetje in de stijl van businessclass maar dan over koken. Heeft u een beetje ervaring met camera’s?”

“Ja, eh…”

“Dat is mooi, het scheelt dat u al wat ervaring heeft, en ik kan wel horen dat u zich verbaal ook prima kan redden. Dit gaat een prachtig programma worden. Het kan zijn dat Harry Mens hier ook de presentatie op zich gaat nemen met als sidekick wellicht Willem van Hanegem…ik zie het al helemaal voor me u samen met die twee kanjers. Ziet u het zelf ook meneer van der Plas?”

“Eh..ja.” In mijn gedachten begint zich een beeld te vormen van ons drieën aan tafel. Harry smikkelt van de balletjes gehakt die ik gemaakt heb en Willem zegt dat het de lekkerste bal is die hij nooit op zijn linkerslof heeft gehad.

“Prachtig hoeven we alleen nog maar de financiën te bespreken.”

“Ja? Wat zijn zo de gangbare gages voor zo’n klus?” Van opwinding slaat mijn hart iets harder dan normaal terwijl ik koortsachtig bedenk wat mijn marktwaarde zal zijn. Waarschijnlijk iets minder dan Harry en Willem maar toch zeker met een paar nullen.

“Nou dat is nu helemaal het goede nieuws, het kost u slechts €2.000,- euro excl. BTW. Maar het zijn natuurlijk marketingkosten, voor u weer aftrekbaar. Een koopje dus. Zullen we dit zo maar in orde gaan maken?”

Tuut…tuut…tuut.

Reactie

  • Hahaha, dat is toch een gemiste kans voor Harry en Willem. Een kok met camera ervaring en nog eens verbaal uitstekend onderlegd………, jammer het had zo leuk kunnen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden