Wij gaan altijd voor kwaliteit, bereid met passie en vakmanschap


Eetwinkel-Zuuver-in-Groningen

Jarenlange ervaring in de horeca en passie voor lekker eten en tafelen combineren we in de opening van Eetwinkel Zuuver. Met Rex als kok  runden we jarenlang het restaurant 'De Kleine Heerlijkheid'. We hebben dit al die tijd met ontzettend veel plezier en passie gedaan, maar er was verandering op komst...

Toen de eerste van onze twee zoontjes op komst was hebben we besloten dat we liever overdag werken i.p.v. ’s avonds. Hieruit is het idee onstaan om een eetwinkel te beginnen, welke een stuk makkelijker te combineren is met een gezinsleven dan het hectische bestaan van een restauranthouder. Om Rex zijn uitstekende kookkunsten niet verloren te laten gaan was dit dan ook een logische keuze.

Inmiddels zijn we alweer 4 jaar verder en doen we dit nog steeds met ontzettend veel plezier. De dynamiek van het elke week verzinnen van nieuwe gerechten verveeld nooit en de diversiteit aan gezichten en verhalen van onze klanten zijn ook onmisbaar. We heten dan iedereen welkom die nog nooit bij ons is langsgeweest om een keer te genieten van onze maaltijden. Op de hoek van de Graaf Adolfstraat en de Prinsesseweg in de Oranjebuurt. Elke werkdag van 11.00-19.00 uur. Tot ziens!!

De chef


Rex van der Plas

Eigenaar || Chef
Rex-in-Eetwinkel-Zuuver-Groningen

Geef Rex een mes, snijplank en een handvol verse groenten en hij is in zijn element. In no time tovert hij ingrediënten om tot een vegetarische lasagne, een rauwkostsalade of een stevige stamppot. Simpelweg lekker! In navolging van zijn opa, een bekende Rotterdamse kunstschilder, was er ooit de ambitie om in zijn voetsporen te treden. Dat is niet gelukt. Anders dan een schilder blijft de drang om mooie maaltijden te maken. Alleen nu bestaat zijn palet uit gezonde dagverse ingrediënten waarmee hij de afhaalmaaltijden van Zuuver bereidt. In diverse eetcafés en restaurants in het binnen- en buitenland leerde hij het vak om vanaf 2004 de keuken van zijn eigen restaurant De Kleine Heerlijkheid te bestieren. Sinds de opening van Zuuver heeft hij met zijn kookkunsten al menig klant aan zich weten te binden.


Copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden