Zuuver’s 3D snert

Erwtensoep Eetwinkel Zuuver Groningen

Ik wil graag even terugkomen op mijn laatste blog. Een blog waarin ik vertel over de nieuwste ontwikkeling bij Zuuver, namelijk een heuse bezorgservice. Misschien ben ik in deze blog een tikkeltje ouderwets overgekomen en zou je bij de aankondiging van een nieuwe bezorgservice iets revolutionairs verwachten. Helaas, nog geen bezorgrobot op wieltjes van Zuuver, of een drone die de lasagne in uw tuin komt afzetten. Maar laat u niet verblinden door het feit dat ik als een soort SRV-man de maaltijden bij u thuis kom brengen. Ik ben wel degelijk bezig met de toekomst en ik kan wel zeggen dat ik grootse plannen heb. Ik maak gebruik van alle technologische en wetenschappelijke kennis die er al is en in het schuurtje in mijn tuin knutsel ik er in mijn vrije uurtjes lustig op los, met als doel mijn huis-tuin-en-keuken printer om te bouwen naar een 3D printer. Ik ben al zover dat ik pinda’s in mijn printer stop en pindakaas print. Ik verzeker u, het is nog slechts een kwestie van tijd en ik stop er erwten, knolselderij, ui en wortel in, afgewisseld met proceur, beetje prei, aardappel, spek en Gelderse worst, een beetje lavas en nog wat ingrediënten die ik helaas niet kan noemen in verband met het uit 1655 stammende familierecept en printen maar! Tot die tijd kom ik de snert nog op mijn fietsje brengen of bent u van harte welkom in mijn winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden